Nadat je bestelling is geplaatst en betaald versturen wij het zo snel mogelijk naar je op, tenzij je producten hebt besteld met een langere levertijd. We leveren alles uit eigen voorraad dus je hebt het meestal binnen 48 uur in huis (niet in de weekenden uiteraard). Voor landen buiten Nederland geldt een langere bezorgtijd. Het kan voorkomen dat producten die je besteld hebt vermeld zijn als ‘op voorraad’ toch een langere levertijd hebben (maximaal hanteren wij maximaal 5 werkdagen) in gevallen als dat zending die wij invoeren al in Nederland gearriveerd zijn maar nog geïnspecteerd, vrijgegeven en verwerkt dienen te worden.

Als jet pakket met je bestelling is overgedragen aan de vervoerder krijgt je hierover per email een bericht. Heb je een account op sleep.nl aangemaakt dat staat daarin ook alle informatie om je bestelling en verzendinformatie in te zien.

Wil je na ontvangst de bestelling annuleren stuur ons dan een email aan info@sleep.nl en wij sturen je instructies om de bestelling aan ons te retourneren. Daarbij word je ook de mogelijkheid geboden om gratis een verzend zegel te downloaden, hierop kunnen uitzonderingen van toepassing zijn die we bij de bestelling vooraf meedelen aan je. Na ontvangst van de (deel)bestelling , verwerken wij deze doorgaans in 2 werkdagen.

Op eigen initiatief en zonder voormelding producten terugsturen is niet handig omdat dit in ons magazijn bijna altijd verwarring geeft. Ook dan proberen we te achterhalen van welke klant dit komt , maar duurt wel veel langer om te verwerken.