Hand doek

Biologisch gecertificeerd katoen

Bekijk het aanbod

Volg bij het wassen van je bamboe-katoenen handdoeken altijd de instructies op het waslabel. Was nooit op een hoge temperatuur, om te voorkomen dat de bamboe stof krimpt. Stel de machine in op 40°C (105° F) en de droger op een lage temperatuur. Zo blijven je artikelen zo lang mogelijk schoon en in perfecte conditie. Transformeer je badkamer tot een home-spa, met luxe badhanddoeken gemaakt van een mix van zachte bamboe en katoen. Op de rand van deze luxe zachte handdoek staat het Rituals-logo en het bevat een handige lus om de handdoek op te hangen. Vanwege de samenstelling is de handdoek zeer absorberend, sterk en stevig en voelt het zeer zacht aan tegen de huid, zelfs na meerdere keren wassen. De natuurlijke antibacteriële eigenschappen van bamboe zorgen ervoor dat deze handdoeken zeer geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huid. Combineer de badhanddoeken met onze handdoeken of jacquard handdoeken, en creëer zo je perfecte badkamer met hotel-look. Was nieuwe handdoeken altijd vóór het eerste gebruik.

Rituals streeft naar een betere manier om katoen te produceren. We maken deel uit van het Better Cotton Initiative (BCI), dat streeft naar de verbetering van de wereldwijde katoenproductie voor de mensen die de katoen produceren, het milieu om ons heen en de toekomst van de industrie. Door het kopen van katoenen producten van Rituals, zoals onze Soulwear-collectie en onze House of Rituals artikelen, steun je het Better Cotton Initiative en geef je meer betekenis aan alledaagse momenten.

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze stoffen en materialen, omdat we geloven dat een artikel langer dan één seizoen mee moet gaan. Ga naar clevercare.com voor meer informatie over hoe je jouw artikelen zolang mogelijk in een goede conditie kunt houden. Volg bij het wassen van een artikel altijd de instructies op het bijgesloten waslabel. • Wassen op 40°C (105° F), normaal wasprogramma alleen met vergelijkbare kleuren • Strijken op een matige temperatuur. • Drogen in de machine zo mogelijk op een normale temperatuur • Niet bleken • Niet chemisch reinigen

1350 – 1885

History & Culture

Learn more